Szivárvány napközis tábor


                Egészségügyi nyilatkozat

Kedves Szülők!

Sok szeretettel várjuk gyermekét 2024 nyarán a Szivárvány Kuckó nyári napközis táboraiba. 🙂

2024-enyári tábor kínálatunkban, igyekeztünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas, játékos és tanulmányi élményben gazdag táborokat összeállítani.

Sokféle témában igyekszünk a gyermekek érdeklődését játékos formában felkelteni. Lovaglás, képességfejlesztéskézműves foglalkozások, exactlon pálya, mászófal, állatbemutatók, ügyességi-, sport- és szabadidős programok váltják egymást, kirándulásokkal - lovaskocsikázás, ismerkedés a tanyasi élettel - gazdagítva.

Kérjük, hogy a táborokra a jelentkezési űrlapot minél hamarabb küldjék el a megadott e-mail címre, hiszen a szabad helyek gyorsan fogynak!

A foglalás véglegesítéséhez kérjük az előleget, ami 10.000ft, készpénzben vagy átutalással fizessék be. Amennyiben valamilyen ok miatt mégsem tudnak a táborban részt venni, akkor ezt is jelezzék számunkra e-mailben, vagy telefonon, mert addig mások elől foglalják az amúgy is szűkös férőhelyeket.

Orvosi igazolásra nincs szükség, csak a jelentkezési lap mellett megtalálható Szülői nyilatkozat kitöltésére, amely a legfontosabb egészségügyi információkat tartalmazza a gyermekről a 12/1991. (V.18.) NM rendelet szerint. A hétfő reggeli sorban állás elkerülése érdekében kérjük kitöltve és aláírva hozzák magukkal a Szülői nyilatkozatot, amely nélkül a táborban nem lehet részt venni.

Az intézményben a személyi higiénia betartására fokozottan figyelünk, a gyakori kézmosás és kézfertőtlenítés biztosításával. A programok kis létszámban és az időjárás függvényében elsősorban szabadtéren kerülnek megrendezésre. Kérjük, hogy gyermekük utántölthető kulacsot minden nap hozzon magával.

A szabadtéri játékokhoz kérjük vegyenek fel vászonsapkát és reggel kenjék be a gyermekeket naptejjel.

A speciális étkezési igényeket kérjük a táborozás előtt jelezzék számunkra, hétfő reggel már nem tudunk ilyet rendelni.

A szülők a tábor területén hosszabb ideig nem tartózkodhatnak, csak a bejáratig kísérhetik a gyermekeket. 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

NAPIREND:

🌈7. 30 - 8.30 Gyülekező, szabad játék, reggeli torna
🌈8.30 - 9.00 Reggeli
🌈9.00 - 12.00 Délelőtti programok, tízórai 
🌈12.00 - 14.00 Ebéd, Csendes pihenő, játék 
🌈14.00 - 15.30 Délutáni programok
🌈15.30 - 16.00 Uzsonna
🌈16.00 - 16. 30 Szabad játék, hazautazás 

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Hogyan lehet jelentkezni? 

A táborainkba kitöltött jelentkezési űrlapon lehet jelentkezni, legkésőbb 2024. június 1-ig. Később már csak a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre fogadunk el jelentkezéseket. Amennyiben egy turnus már betelt ezt a honlapunkon és a Facebook oldalunkon jelezzük.

Mikor végleges a jelentkezés?

A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha az előleget is befizetik, legkésőbb a 2024. június 1-ig, személyesen előre egyeztetett időpontban vagy átutalással. 

Amennyiben a befizetésről számlát igényelnek, kérjük hogy azt befizetés előtt jelezzék! 

Ha a jelentkezésük után valamilyen ok (betegség stb.) miatt mégsem szeretnének jönni a táborba, akkor ezt is jelezzék számunkra időben, mert addig mások elől foglalják az amúgy is szűkös férőhelyeket.

Hogyan tudom lemondani a tábort?

Betegség, vagy egyéb ok miatt lehetőség van a táborozás lemondására, vagy módosítására egy másik hétre.

A jelentkezés lemondása esetén:

  • a tábor kezdőnapján történő lemondás esetén a teljes vételár 100%-a illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen, betegség esetén orvosi igazolás felmutatásával a teljes költség visszatéríthető.
  • a táborozás időtartama alatt történő betegség esetén, a tábor költség hozzájárulását időarányosan tudjuk visszatéríteni, orvosi igazolás ellenében.

Milyen dokumentumra van szükség a jelentkezéshez?

A jelentkezési lap mellett megtalálható "Szülői nyilatkozat" kitöltésére, amely a legfontosabb egészségügyi információkat tartalmazza a gyermekről. Kérjük ezt az első nap hozzák magukkal. (Szülői nyilatkozat)

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Mit hozzanak magukkal a gyerekek?

Napközis táborozók: a tábor programjaihoz illő kényelmes ruha és sportcipő, fürdőruha, törölköző, papucs, nyári sapka, naptej. Esőkabát, pulóver, hosszú nadrág és zárt cipő rossz idő esetén, kis hátizsák, kulacs a kirándulásokhoz.

Hozhatnak mobiltelefont és egyéb elektronikai eszközöket?

Kérjük, hogy mobiltelefonjaikat, fényképezőgépeket és egyéb elektronikai eszközöket hagyják otthon, mind pedagógiai és értékmegőrzési okokból. Gyermekeiket a tábor telefonszámán érhetik el, illetve a gyermekek is bármikor fel tudják a szülőket hívni, amennyiben ez szükséges. A mobiltelefonok, fényképezőgépek, és értékesebb játékok csak saját felelősségre hozhatók el a táborba. Ezeknek az őrzését nem vállaljuk!

Hogyan zajlik az étkezés?

A napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) az ÁNTSZ előírásainak megfelelően egy közeli étteremből rendeljük.

Speciális étrend is kérhető a gyermekeknek (pl. laktózmentes, gluténmentes, vegetáriánus és diabetikus) Kérjük, ezt az igényüket a jelentkezési lapon feltétlenül tüntessék fel!

ADATKEZELESI NYILATKOZAT 

A programokra való jelentkezéssel tudomásul veszem, hogy a Szivárvány Kuckó által szervezett programokon a résztvevőkről fénykép, hang és videofelvétel készülhet a programok keretén belül. A jelentkezési lap kitöltésével hozzájárulnak ezeknek a Szivárvány Kuckó nyilvánosan elérhető internetes oldalaira történő feltöltéséhez, továbbá a Szivárvány Kuckó népszerűsítésével kapcsolatos elektronikus, nyomtatott és egyéb tájékoztató anyagokban - promóciós célokra történő felhasználásához, valamint ennek során a felvételek, mint személyes adatok kezeléséhez és tárolásához. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a jelen nyilatkozatban meghatározott céloktól eltérő célokra nem használja illetve használhatja fel. Az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. Amennyiben nem járulnak hozzá fényképeken vagy videón való szerepléshez, kérjük előre jelezzék!


🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕

TÁBORAINK:
"Jó lenni" tábor : 

Milyen ma gyereknek lenni? Vajon meg tudják felhőtlenül élni a gyermekkort? Tudnak úgy igazán, önfeledten jól lenni?

Szeretnénk, ha a táborban minden gyermek megtapasztalná, ahhoz, hogy jól érezzük magunkat elegendő egy jó társaság, sok-sok játék, mozgás, zene, vidám csapatépítő programok és a legfontosabb, önmagunk és mások elfogadása, tisztelete.

Kirándulások a szabadban,mászófal, csiripelő madarak kiállítás, találkozás Molly Manóval,  látogatás a közeli lovas tanyára, állatsimogató, ugrálóvár. 

Táborvezető: Rádi Judit

Tánc tábor:

Ismerkedés a csapatsportokkal, sport versenyek, vetélkedők, vizes játékok a szabadban, kreatív foglalkozások, sok-sok játék és vidámság, móka és kacagás.

Ismerkedés a különböző stílusú táncokkal, koreográfiák betanulása, a tábor utolsó délutánján bemutató a szülőknek. Kirándulások a közelben, közös fagyizás, lovas tanya látogatás, ugrálóvár.

Táborvezető: Almásiné Kléri Beáta 

Élmény és sport tábor:

Sok-sok mozgás, mese, játék minden mennyiségben, alkotó, kézműves foglalkozások, vizes játékok a szabadban- csapatépítő, nagymozgásos játékok kint és bent egyaránt. Kirándulások a szabadban, látogatás a közeli lovas tanyára, állatsimogató, ugrálóvár.

TáborvezetőKosztopuloszné Gégény Tünde

"Falra fel" - képességfejlesztő tábor:

Kognitív képesség fejlesztés mászófalon. Finommotorika fejlesztő játékok. Lábtorna, ügyességi játékok, kincskeresés, sportjátékok.

PROGRAMOZÁS-ROBOTIKA- Blip Robot, Kígyórobot, Bee Boot robotméhecske. Lego építés ( nem a duplo). Kiállítást is szervezünk majd az építményekből.

Nagymozgások bent és kint a szabadban. Kirándulások a szabadban, látogatás a közeli lovas tanyára, állatsimogató, ugrálóvár. 

Táborvezető: Horváth-Bialkó Bernadett 

Izgő-mozgó  tábor:

Sok-sok mozgás, mese, játék minden mennyiségben, alkotó, kézműves foglalkozások, vizes játékok a szabadban- csapatépítő, nagymozgásos játékok kint és bent egyaránt.

Kirándulások a szabadban, látogatás a közeli lovas tanyára, állatsimogató, ugrálóvár.

TáborvezetőRádi Judit