GYERMEK FOGLALKOZÁSAINK

Móka torna

A foglalkozáson az 1-3 éves korú gyermekek sajátosságainak figyelembe vételével észrevétlenül valósul meg a tudatos mozgásfejlesztés, ami röviden annyit jelent, hogy megfelelő ingereket biztosítunk a gyermekek számára, amelyek az egyensúlyközpontot, a bőrérzékelést és az érzékelő központot fejlesztik. Ennek támogatására különböző fejlesztőhatású eszközök is beépülnek a foglalkozásba: érzékelős, taktilis pálya, alagút, egyensúlyozó eszközök, labdák, kooperációs ejtőernyő, trambulin, stb.
A Móka torna középpontjában a mozgás áll, ugyanakkor minden pillanatát átszövi a játékosság, a dalok és mondókák, így valóban egy önfeledt kikapcsolódásként élik meg a gyermekek és szülők egyaránt.
Minőségi időtöltés, közösségi élmény 45 percen keresztül.

Oktató: Rádi Judit

Elérhetőség: 0630/659-60-90

Időpont: péntek 9:30-10.15

Ár: 2000.- HUF / alkalom


Jóga móka

A foglalkozások elsődleges célja az óvodáskorú gyermekek sajátosságainak figyelembe vételével a "mai gyermekek" mozgásszükségletének, érzelmi életének kielégítése. A gyermekjóga foglalkozások középpontjában a mozgás áll, ugyanakkor minden pillanatát átszövi a játékosság és a mese. A kisgyermek értékrendjét a mese alakítja, így nagy hangsúlyt fektetünk az adott óra mesekeretére. A mozgás, a játék, a mese alkalmazása egy időben, 45 percen keresztül.

Mozgásfejlesztés gyermekjógával

A mai gyermekek életmódja nagymértékben mozgásszegény (tv, számítógép, telefonos játékok, mindenféle játékkal telerakott gyerekszobák). Ez az életmód nagymértékben befolyásolja, hogy sok olyan gyermekkel találkozunk, akiknek a magatartásuk, figyelmük, mozgásuk, érzelmi megnyilvánulásuk, önbizalmuk, önértékelésük gyenge.Ennek figyelembevételével a gyermekjóga órákba aktívan beépült a mozgásfejlesztés. Olyan gyakorlatokat végeztetünk a gyermekekkel természetesen játszva, amelyek a fent említett területeket fejlesztik. Komplex mozgásfejlesztés valósul meg minden gyermekjóga órán.

Érzelmi intelligencia fejlesztése

A magas érzelmi intelligencia számos hozadéka többek között, hogy a gyerekek megtanulják irányítani az érzelmeiket, képesek lesznek vágyaikat késleltetni, kontrollálni az ösztöneiket, pozitívabban szemlélni a világot, küzdeni a céljaikért. Az érzelmi intelligencia alapjait gyermekkorban lehet a leghatékonyabban fejleszteni, melynek összes eleme megtalálható a jóga rendszerében.

Oktató: Rádi Judit

Elérhetőség: 0630/659-60-90

Időpont: szerda 16:45-17:30, 16:30-18:15

Ár: 8000.- HUF / 4 alkalom


Mini Móka Torna

6-12 hónapos korig: aktív mozgástól (kúszás, mászás) az önálló járásig. A foglalkozások az együtt töltött minőségi időről és a közös mozgásról szólnak 45 percben. A meghitt kisbabás időszak utáni nagybabás korszakkal valami új kezdődik a babák és szüleik életében. A nagymozgások elindulásával kitárul a világ, a kis felfedezők könnyebben szerezhetnek új tapasztalatokat. Ezzel együtt egy nagyon intenzív időszak veszi kezdetét, ami az édesanyák számára igencsak megterhelő lehet.

A Mini Móka Tornán lehetőségetek van a feltöltődésre, kikapcsolódásra, új ingerekkel való találkozásra, kicsit kiszakadni a monoton hétköznapokból. A foglalkozáson olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek hozzájárulnak a babák idegrendszerének fejlődéséhez, a taktilitás, bőrérzékelés és az egyensúlyközpont megfelelő működéséhez. Mindemellett mélyül és erősödik a szülő-gyermek kapcsolat, amit a dalokkal és mondókákkal teszünk még intenzívebbé. A foglalkozáson lehetőség nyílik különböző mozgásfejlesztő eszközök kipróbálására, használatára is, amik újabb élményeket, ingereket nyújtanak a babáknak. A torna után garantált a hosszú, pihentető alvás a babának és a hosszú, nyugodt "énidő" az anyának. 

Oktató: Rádi Judit

Elérhetőség: 0630/659-60-90

Időpont: péntek 10:45-11:30

Ár: 2000.- HUF / alkalomManó tánc

A Manó tánc elsődleges célja, a gyermekek esztétikus testalkatának kialakítása, mozgáskészségük és ritmusérzékük fejlesztése koreográfiákkal, játékos gimnasztikával, felhasználva a tánc adta lehetőségeket.  Célunk, hogy egészséges, jó mozgáskoordinációval rendelkező, magabiztos és nyitott személyiségű gyermekeket neveljünk, felhasználva a tánc adta lehetőségeket. Szeretnénk a gyermekekkel megszerettetni a sportot és a táncot, kialakítani és fenntartani a mozgás iránti vágyat. Korosztály 3-6 éves korig. Bejelentkezés szükséges!

Oktató: Almásiné Kléri Beáta 

Elérhetőség: 0630/577-0893 

Időpont: hétfő 16:45-17:30
               hétfő 17:30-18:15

Ár: 7000.- HUF / 4 alkalom


Tudorka Tanoda ovi- és baba angol

Ha szeretné, hogy gyermeke angolul játsszon, énekeljen, mondókákat mondjon és megszeresse az idegen nyelvet, jelentkezzen hozzánk és legyen játék a tanulás! 

  • játékos szótanulás
  • kreatív fejlesztő feladatok
  • mozgással kísért tevékenységek 
  • dalok mondókák 
  • 3-6 éves korosztály

Oktató: Timkó Csilla

Elérhetőség: 0670/328-81-70

Időpont: kedd 16:30-17:15 
                 kedd 17:15-18:00

Baba-mama angol: hétfő 9:30-10:15

Ár: 8500.- HUF / hó